Kategoriarkiv: Hemmet

Julklappar till hemmet.

Yo2Go- yoghurtmugg

Yo2Go
Snygg och smart yoghurtmugg till den som är på språng! Det är både miljövänligare och billigare än att köpa små yoghurtförpackningar. Fyll i valfri yoghurt i den stora behållaren, och lägg i lite müsli på toppen så har du ett bra mellanmål.

Muggen rymmer ca 1 dl müsli/flingor och ca 3 dl yoghurt. En sked medföljer. Finns i färgerna röd, blå, gul och limegrön.

Pris: 119 kr hos CoolStuff.

Bosch Tassimo- espressomaskin

bosch-tassimo

Populär espressomaskin från Bosch för kapslar. Maskinen är snabb och justerar automatiskt för den dryck du vill ha. Med en Tassimo hemma kan du enkelt och snabbt njuta av espresso, cappuccino, latte macchiato, ”vanligt” kaffe, choklad och te.

Maskinen är enkel att sköta och har låg energiförbrukning.

Pris: 1290 kr hos CDON.

Chokladfontän

chokladfontan

En chokladfontän är ett måste för alla riktiga chokladälskare. Garanterat en succé på möhippan, tjejkvällen, den stora festen men också hemma i soffan en myskväll.

Chokladfontänen finns i tre storlekar:

Liten: 23 cm hög, 349 kr.
Stor: 40 cm hög, rymmer 1.5 kg choklad, 499 kr.
XXL: 62 cm hög, rymmer 5 kg. 2995 kr hos CoolStuff.

Slush mugg- gör egen slush!

slush-mugg

Tänk att kunna göra egen slush under varma sommardagar, till kalas eller kanske till myskvällen? Med den här muggen kan du själv tillverka slush när du vill! Muggen är också isolerad så slushen håller sig kall. Perfekt och rolig julklapp till barn i alla åldrar!

Rymmer 250 ml.

Recept medföljer.

Färger: Blå.

Pris: 139 kr hos CoolStuff.