Kategoriarkiv: Filmer

Här hittar du filmer som passar som julklappar- både för barn och vuxna!

Jägarna 2

jagarna-2

15 efter succén med Jägarna är Kjell Sundvall tillbaka med den hyllade uppföljaren. Erik (Rolf Lassgård) är Rikskrims bästa förhörsledare. Ett brutalt mord på en ung kvinna tvingar honom att återvända till sina gamla hemtrakter och där jobba ihop med den motvillige polisen, Torsten (Peter Stormare). Det som först ser ut som en enkel mordhistoria visar sig snart ha både jägare och poliser inblandade och konflikten mellan Erik och Torsten fördjupas. När Erik upptäcker att hans egen brorson är inblandad utvecklas allt till en värre mardröm än han någonsin kunnat ana…

Svärdet i stenen

Ett vackert, gyllene svärd fastkilat i en sten- vem blir den första att få loss den och åtnjuta lyxen att bli kung? Ska det bli Pysen, den lilla pojken som tävlar mot några av Englands starkaste män?

Pris: 139 kr hos CDON

Bambi


Häng med söta Bambi på äventyr med kaninen Stampe, Uggla och skunken Blomma. Vem har någonsin glömt Bambi på isen?

Pris: 169 kr hos CDON

Aladdin

Bild på Aladdin-filmens omslag
Aladdin är en av Disneys bästa filmer. Följ med Aladdin på en färgsprakande resa på flygande mattan. Träffa den vackra Jasmine, den elaka Jafar och anden i lampan.

Pris: 119 kr hos CDON

Tarzan

Bild på DVD-filmen Tarzan

Ännu en Disney-klassiker till samlingen! Följ med Tarzan in i djungeln på ett fartfyllt äventyr bland lianerna! Sagan börjar med bebis-Tarzan som växer upp, skaffar sig vänner och fiender, och, upptäcker kärleken.

Pris: 139 kr hos CDON