Kategoriarkiv: Böcker & tidningar

Ge bort en prenumeration på en bra tidning i julklapp!

Pixi Adventskalender 2014

pixi-adventskalender

Denna adventskalender överraskar inte med choklad utan istället med 24 olika Pixiböcker. Barnet får en läsupplevelse, pyssel och spänning.

Pris: 155 kr hos Adlibris.

Mer om adventskalendern:

I Pixiadventskalendern ingår:
1. Julvisor med illustrationer av John Bauer, Jan Lööf, Charlotte Ramel, Cecilia Torudd, Filippa Widlund och Stina Wirsén 2. Prick och Fläck snöar in av Lotta Gefenblad 3. Här går farbror Otto av Grete Janus Hertz och Wenzel Bürger 4. Ibland kommer vintern om natten av Karin Stjernholm Raeder 5. Brillo älskar snö av Annika Samuelsson 6. Snurran firar jul av Eva Bergström och Annika Samuelsson 7. Vem är söt? av Stina Wirsén 8. Marie-Polis på klotterspaning av Louise Jacobsson 9. Roligt varje dag 10. Bygga trafik av Nils Andersson och Per Jose Karlén 11. Gapa stort av Jens Peter de Pedro och Lotta Geffenblad 12. Katja är inte trött av Morten N. Pedersen 13. Flykten från dagis av Nils Andersson och Fredrik Dimrå 14. Stinas skatter av Lisen Adbåge 15. Bo åker på semester av Morten N. Pedersen 16. Apor, bananer, krut och vulkaner av Grethe Rottböll och Anna-Karin Garhamn 17. Pirater och prinsessor av Lotta Olsson och Maria Jönsson 18. Rödluvan med illustrationer av Anna Friberger 19. Prinsessan på ärten med illustrationer av Anna Friberger 20. Den hemska draken av Magnus Ljunggren och Mats Vänehem 21. Sagan om den flygande hunden av Jan Lööf 22. Knöl och Bök och allergichocken av Tina Enström och Millis Sarri 23. Jordens tuffaste djur av Jens Hansegård och Anders Nyberg 24. Trolleri med liten skär av Carin Wirsén och Stina Wirsén Dock ej i denna ordning.

Pixiböcker är små kvalitetsbilderböcker för barn mellan 2 och 6 år. De har lästs av flera generationer barn och har sedan mitten av 1950-talet sålts i över 50 miljoner exemplar.

Jag är Zlatan Imbrahimovic

jag-ar-zlatan-zlatans-egen-berattelse

Det här är historien om Zlatan Ibrahimovic. I ”Jag är Zlatan Ibrahimovic” ger han en helt ny och skakande bild av uppväxten i Rosengård. Med sina egna ord berättar han om papporna från den fina sidan av stan som försöker få honom utslängd från Malmö FF. Han berättar om kampen och striderna i Ajax, om köpet till Juventus, succén i Italien och spelskandalen som höll på att förstöra hans karriär. Han berättar om Inter och segrarna, om Mourinho, målen och de stora stjärnorna. Han berättar om Helena, barnen och om livet bakom strålkastarljuset. För första gången avslöjar han precis vad som hände med Pep Guardiola i Barcelona. I Zlatans egen självbiografi får vi det rafflande spelet bakom klubbytena. Vi får en insyn i den absoluta toppfotbollen vi aldrig fått förut.

För första gången får vi hela sanningen om Zlatan Ibrahimovic.

Köp som:

Bamse

bamse

Bamse och hans vänner är några av våra mest älskade seriefigurer! Tidningen innehåller förutom serier pyssel och tävlingar, samt små överraskningar med jämna mellanrum.

Priser:

  • 6 nr för 129 kr inkl premie: Reflexväst
  • 12 nr för 329 kr + premie: Ryggsäck
  • 12 nr för 329 kr inkl premie: Bamsebok: På skattjakt
  • 18 nr för 479 kr inkl premie: Fleecefilt

Du köper Bamse hos Tidningskungen.

National Geographic Sverige

national-geographic

National Geographic innehåller spännande läsning om natur, historia, människan och forskning. Priser för prenumeration:

  • 3 nr för 69 kr
  • 4 nr för 139 kr inkl premie: National Geographic Wildlife 5 DVD-box.
  • 4 nr för 139 kr inkl premie: National Geographic-resekit.
  • 9 nr för 395 kr inkl premie: National Geographic Wildlife 5 DVD-box.
  • 9 nr för 395 kr inkl premie: National Geographic-resekit.

Priserna gäller hos Tidningskungen.